talizmán a kezét, gyöngyök

Talizmánok kell tekinteni csatlakoztatása az a személy, a lélek világ természetfeletti erők. Charm karkötő, medál néhány szimbólumot, a tulajdonos számára a lehetőséget, hogy a vágy, hogy megvédje magát, hogy sérült, vagy beteg. A saját készítésű tárgyak képes megvédeni a személy, az irigység, a gonosz szem vagy a negatív érzelmek ellene irányult.

kézzel készített

Karkötők medálok: a saját fajták, valamint fontos

Minden kabala formájában egy karkötőt, az alakja egy zárt Karika jelöli a különbség a határokat a térben tartozó tulajdonos

Attól függően, hogy a célállomás válassza ki az anyag:

  • fémek, amely képes megvédeni a személy a külső negatív hatások, a jól végzett energia vágyik egy ember kívülről, de csökkentheti a hatalom kő beszúr;
  • a vörös szál képes enyhíteni a fúj a sors;
  • a bőr használják gyakrabban kombinálva kiegészítő szimbólumok vagy beszúr;
  • összegyűjtött kő töredékek, a termék eltérő tulajdonságokkal rendelkeznek, attól függően, hogy a használata ásványi anyagok;
  • fa használják betegségek kezelésére, vagy használt alkalmazás védő szimbólumok, szent érték (runes of sigillo, stb.).

A fő követelmény, hogy minden amulettek — Egyesült véget ér. Ha ez a feltétel nem teljesül, a talizmán ereje minimális lesz, nem fog tudni megvédeni, illetve, hogy megvédje vagy célból, hogy a vágy. Különösen fontos szőtt ékszer — köt különleges csomót (nouzov) adhat nekik különleges tulajdonságai. Ilyen amulett jobb rendelni a hozzáértő emberek, vagy magát a mester, a szövés, a kívánt csomópontok. A zsinórra gyakran betét fém, kő vagy fa betétekkel. Ezeket az elemeket alkalmazni, hogy egy karaktert, hogy díszítik a terméket, illetve adja meg, hogy egy mágikus értelemben. Shamballa karkötő tartalmazza gyöngyök természetes anyagokból készült, amelyek a munka bőrre, valamint az emberi biofield. Hordja a karkötőt, ősidők óta kapcsolatban van egy funkció: bármely ilyen termék védi a területet a pulzus a csuklóját. Ez a hely minősül, sebezhető: megragadta az ellenség keze által, a csukló felett, nem csak tartsa fizikailag a figyelmét, próbálják elvenni az erejét, vagy a szerencse. Védő amulett megakadályozza, hogy a kapcsolatot egy idegen az érintett területet, valamint segít fenntartani az erőt, pozitív gondolatok, az érzelmek.

Szláv karkötők-medálok

Védő karkötő orosz gyártott értékes fém díszítő kő díszítéssel, valamint a fonalat, vagy bőr csík. Gyakran sarakawa szőtt vagy hímzett egy keskeny szalag, ábrázoló őket egy minta a fontos karakter. A gyermek volt kötözve a csuklója, a vörös szál. Ez volt a célja, hogy megvédje az újszülött, a kárt, valamint a gonosz szem, gonosz szellemek, természetfeletti erők, amelyek okozhat betegséget, vagy akár ölni. A növekedés a fiú, vagy lány, karkötők nehezebbé vált: az anya vagy a nagymama szőtt varázsa a naozumi, ott szövés tollak, gyöngyök, gombok, stb. Most, hogy magad vagy vásárolni a szaküzleteket. Az utóbbi esetben kívánatos, hogy megtudja, az eladó, hogy mit jelent ez a furcsa szimbólumok. Leggyakrabban a Szláv kabalák vannak a képek, a Horogkereszt, vagy Kolovrat — jelképe a Nap, Leküzdése-fű (komplex szvasztika), stb. [Rozhanitsy] kiválasztásakor ékszer vásárlás vagy önálló gyártási ez, mint egy ajándék, tudnod kell, milyen szimbólumok vannak előnyösebb, mint a férfiak esetében, amelyek a nők.

Charm karkötő a kezét — különösen a teremtés

gyöngy karkötő

A független gyártása a karkötő kell, hogy meghatározza, mi a célja. Attól függően, hogy ezt válassza ki a színt szál, a szövés vagy a medálok, szúr be a megfelelő karaktert. Lehetőséget, hogy hozzon létre egy karkötő egyedül, Például a szín, az anyag, a pénz, a talizmán eltér a biztonsági vagy a szerelem. Egyéni szőtt termék adható több tulajdonságai, kanyargó multi-színes zsinórok, hozzátéve, gyöngyökkel vagy kő.

A vágyak beteljesülése

A vágyak beteljesülése, az a legjobb, hogy válasszon:

  • piros szál — jelképe a tevékenység, teljesítmény;
  • kék szál van a bölcsesség szimbóluma, valamint találékonyság.

Ha a vágy nem jár pénz, ezek a színek segítenek kiválasztani a helyes irányba, hogy szerezze be a kívánt, hogy kitartson elérése. Lehet szőni a szálakat, csak egy szín, vagy egy másik. A legegyszerűbb lehetőség, egy zsinór, 3 szál. A vége csomózott a csukló 7 egyszerű csomóval. A szövés, illetve megkötni, az amulettet kell elképzelni, mint ha már létezik.

Talizmán ellen a gonosz szem

Védő amulett ellen a gonosz szem, a romlás szükséges nyilvános emberek, vagy azok, akik a nagy áramlási a látogatók (pénztáros, takarító, orvosok, stb.). Jobb, ha választani piros csipke (aktív védelem), illetve kiegészítik a gyöngy-szem. Az ezoterikus boltokban, akkor vedd fel medál-Hamsa (vagy Keze Fatima a Muszlimok), a Skandináv rúna Ansuz vagy más szimbólum a funkciója, védelme. Az amulett ebben az esetben egy egyszerű vezeték nélküli csomó, amely felfűzve gyöngy-szemed, vagy bármilyen medál egy védelmi szimbólum. Hatékony, még egy egyszerű, amulett nélkül medálok. A végén kell csatlakoztatni, hogy ne csatlakoztassa kapcsok.

Szláv karkötő medál

Karkötő Szláv alattvalók nem ad, vagy azok, akik tartják magukat, hogy egy filozófiai rendszer. A védő hatalom az istenségek a Szláv Pantheon a legjobb elérhető azoknak, akik hisznek nekik.

Szőni az egyszerű védelmi varázsa tudsz szerint ez a rendszer:

  • intézkedés a hossza a csukló kerülete egy kis mozgásteret a illeszkedés, valamint figyelembe véve, hogy a hossza a zsinórral;
  • vegyen be dupla szál ilyen hossza csatolt fix felület 1 end;
  • hogy előkészítse a dolgozó fonal, zsinór (azonos vagy különböző szín);
  • csatolja őket, hogy az alap egyenlő távolság a hossza a szálakat a csatolt végén;
  • használatával a téma a bázis körül, nyakkendő egyszerű csomóval, közeledik a kettős szál;
  • hova kell beszúrni, egy köteg fonal végzik a lyuk, biztosítva a helyén egy gyöngy, egy tabletta vagy más elem;
  • továbbra is opletenii fő szál a munkát, amíg a végét, fix, ha szükséges, kiegészíti a végén egy zsinórral, gyöngyökkel, gyöngyök.

Karkötő gyerekeknek

talizmán gyöngy

A gyermekek amulett határozottan teszi a gyermek anyja. A védelem a legerősebb a kapcsolat, az anya-gyermek lehetővé teszi, hogy védje őt a negatív hatásoktól. Egy talizmán, ebben az esetben a szál kötötte a csuklóját. Gyakran válasszon egy piros szál, ami önmagában is rendelkezik a biztonsági tulajdonságokat. Ha döntetlen, akkor olvassa el az imát, a "mi atyánk" ha az anya Keresztény, vagy használni egy telkek védelem, kérj egy magasabb hatalom, bármilyen formában. Az alapvető szabály az, hogy egy gyapjú szál. Tedd tehát, hogy a gyermek pengetős az amulett véletlenül, vagy szándékosan. Nyakkendő 7 csomó.

Cirkónium, mágikus védelem

Cirkónium egy varázslatos minőségű hogy a viselője erős jellem, elszántságot, bátorságot. A kő egy ingatlant, hogy ne alakulhasson ki a daganatokat, majd aktiválja az immunrendszer saját védő energia a tulajdonos. Amikor vpleteny az amulett karkötő tulajdonságait a kövön át, hogy a talizmán. Ahhoz, hogy az amulett saját kezével egy Sambhala gyöngy, szövés, a szobák száma. A legegyszerűbb lehetőség az, hogy a string a karkötő lyuk a zsinóros nyakkendő a csuklóját.

Szerencsét hoz

Sok szerencsét hozhat végtelen a következő színek:

  • vörös (hogy elkerüljük a bajt);
  • kék (lehetővé teszi, hogy a siker eléréséhez kreatív Ügyek);
  • zöld (a készpénzes tranzakciók);
  • sárga (a kapcsolatot a nap, ad energiát ad öröm);
  • lila (józanság, a szerelem).

Miután kiválasztotta, akkor lehet, hogy az amulett, összességében jó szerencse, virágzó élet, szövés színes zsinórok, vagy a gyöngyök a különböző színű (természetes anyagokból), kínozza őket a piros biztonsági szál.

Szláv karkötőt, a boldogság pedig pozitivitás

talizmán gyöngyökkel

Hagyományosan a Szláv karkötő használt kombinációja, fehér, vörös virágok. Szőtt hímzett amulettek ebben a stílusban adta a tulajdonos a nyugalmat, nőtt a mentális erő, elősegítik a jó egészség. A mágia színe lehet kiegészíteni, a fekete elemek, vagyis az az egyensúly, minden szempontból az emberi élet. A lányokat, asszonyokat, szövés szalag váltakozó csíkok vagy hímzett fehér, vörös minták egy kontrasztos háttérben. Készült amulett adni a férjem vagy fiatalember. A Modern boszorkány tud szőni egy színes pigtail, vagy használja a kereszt-öltés, gyöngyökkel, hogy hozzon létre egy erős talizmán. Terveket kell ábrázolni, a horogkereszt, a csillag a Lada, vagy más szoláris szimbólum. Öntött fém helyezzen be egy szimbólum vagy medál nem csak díszítik zaruchevye, de neki nagy teljesítmény.

Karkötő, hogy vonzza a pénzt

Vonzani az életedbe pénzt zöld amulettek, kövek. Ha szüksége van egy szerencsét a dolog, elég viselni csipke 9 egyszerű csomóval a csukló vagy díszítjük zöld gyöngy. A rajongók a rúna jelek illeszkedik a rúna Fehu, amelynek értéke a jövedelmet. Ez nem lesz túl nagy, de őszintén szólva a folyamatosan beáramló átvett pénzeszközök. A győztes jobb, hogy számos Kínai érmék szőtt selyem hurok a pigtail piros vagy zöld.

A vonzalom kölcsönös szerelem

Hogy megszerezzék a kölcsönös szeretet kell választani, lila, fehér, kék. Ők képviselik a különböző oldalán romantikus kapcsolatok: a vonzás egymásnak, a harmónia, a nyugalom, a hűséget, a spiritualitás. Ha egy lány keres egy fiatal ember, akkor viselnie a csuklóján fonott a szál ezek az árnyalatok, a védelem, a becstelen emberek, hogy vonzza a szerető.

Shambala varázsa a filozófia

Karkötő-Shambala — az amulett a Tibeti szerzetesek. A klasszikus változat készült 9 gyöngyök az 1-sorban. Modern amulettek vagy szőtt 2-3 sort, ahol nagy számban kövek. A filozófiai jelentését az elem, mert a földi, emberi, kozmikus, vagy spirituális. Amulett karkötő ebben a stílusban segít megtalálni a belső egység, amely kifejezett látszólag nyugodt, önbizalmat, furcsa, hogy a szerzetesek. Vágy a teljesítménye, amelyek létre dekoráció, úgy tűnik, gyorsabban. Szövik a 3 zsinór. Az alapokat, akkor használjon erős szál, hogy tartsa a gyöngyök, majd úgy érzi, a napsugár. Szár hossza 50 cm-es Dolgozik fonal válassza ki a szín-összhangban azzal a céllal, hogy a karkötő. Hasonlóképpen, vedd 9 kő vagy fa gyöngyök. Szövik a fent leírt technológia, ami a téma a bázis körül. Miután néhány közvetlen csomó, string egy gyöngy, körbe kell vágni az egyenlítő mentén a téma szorosan össze, ezzel 2-3 közvetlen csomót. Továbbra is a végén. A végén a karkötő célszerű, hogy kenje meg, hogy ő nem történtté tenni.

Arany, ezüst karkötő varázsa a nők, mind a férfiak

Ezüst varázsa használják gyakrabban, mert a fém különleges képessége, hogy bármilyen negatív. Ennek eredményeként, egyre sötét van tisztítás (fizikai, energetikai). Arany, a napenergia fém, amely taszítja küldött a tulajdonos, irigység, harag. Mindkét fémek lehet viselni, mind a férfiak, mind a nők a termékeket, a megfelelő stílus. Mint amulettek hogy válassza ki a karika, vagy láncok készült nemesfém. Ha a kő szúr, az a kívánatos, a bőrre a viselőjének. Sötét ezüst fel az éjszakát, az ablakpárkányon, megvilágította a Hold fázisa a növekedés. Reggel a termék képesnek kell lennie arra, hogy ellenálljon sós vízben 2-3 órán át, majd öblítse le, eltávolítja a lepedéket, a tisztítás termékek ezüst (például a por, a kréta). Arany ékszerek néha elég, hogy mossa a víz.

Hogyan kell viselni a csukló talizmán

A viseli az amulett attól függ, hogy az hatással lesz a tulajdonosa. Viselni a karika a bal vagy a jobb csuklóját, néha viselni az alkar.

A bal kéz

Keresztül a bal része a test energia kívülről szállított a belső tér az ember. Biztonsági erő amulett csak akkor lesz nyilvánvaló, ha kopott a bal csuklóját. Függetlenül attól, hogy az anyag, amelyből készült karkötő, valamint a nemek a győztes, mind a védő elemek kopott a bal karját. Ezen felül, a bal csukló kell viselni, s amulett, hogy vonzza a pénzt.

őrző

A jobb oldali

A jobb kéz utal az oldalon, kiálló az energia kifelé. Minden kívánság teljesülni fog hamarosan, ha erők célja, hogy az eredmény az lesz, gyűjtött, s fordította a talizmán a jobb karján.

Hogyan kell bekapcsolni egy karkötőt a amulett

Egyszerű dekoráció válhat egy talizmán, vagy amulett, ha a kéz alatt egy fontos esemény. Egy csodálatosan pozitív energiát tud adni a tulajdonos, ha szükséges. Ahhoz, hogy egy védő amulett, hogy megszentelje ékszerek, vagy saját terméket a Templomban. Adni mágikus tulajdonságai segít, illetve alkalmazása rúnák vagy Szláv szimbólum a kezüket. Pogány amulettek feltöltött gyártás során, olvasás telkek, amikor egy csomó megkötése vagy sző zsinórra.